Residence Dishoek | Aankomst en vertrek
Home > Algemeen > Aankomst en vertrek

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf t/m 4 personen is één parkeerplaats beschikbaar bij de accommodatie en per vakantieverblijf t/m 9 personen zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar bij de accommodatie.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de receptie op het resort een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de receptie op het resort.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons resort. Aanreizen kan op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Arriveert u buitenom de openingstijden van de receptie dan verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met de receptie op het resort.

Toegang tot het resort/accommodatie

De code die u eerder via de mail van ons heeft ontvangen dient als toegangscode voor uw vakantieverblijf. U kunt bij aankomst direct doorrijden naar uw vakantieverblijf.

Navigatie

De ingang van het resort bevindt zich aan de Kaapduinseweg. Deze weg kunt u ingeven in uw navigatie. Zodra u deze weg inrijdt ziet u het resort liggen.

Wi-Fi code

De inlogcode van de gratis WiFi kunt u vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht.

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan.

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op uw vertrekdag verzoeken wij u uw appartement voor 10.00 uur te verlaten. Wij vragen u de vaatwasser voor vertrek aan te zetten. Wij ruimen deze dan voor u uit. Bovendien hoeft u het beddengoed niet af te halen, ook dat doen wij voor u.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,- in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is.

Locatie: 
Vertrekpunt: