Home > Disclaimer

Disclaimer

Alles duidelijk uitgelegd

Aansprakelijkheid

LARGO Villas betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site, wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden bij info@largovillas.com zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Aan de vermelde prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen / fouten zijn onder voorbehoud.

U kunt de disclaimers van de verschillende organisaties gelinked op deze site, nalezen op de site van de desbetreffende organisatie.

LARGO Villas aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze site. Reacties van bezoekers vallen buiten de verantwoordelijkheid van LARGO Villas. Zij aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud en ondertekening van reacties van bezoekers. LARGO Villas behoudt zicht het recht voor reacties niet of gedeeltelijk te plaatsen of te bewerken.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. De site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze bezoekers, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Largo Villas is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen. Largo Villas acht zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de site of de informatie op een aan de Largo Villas-site gelinkte site.

Merken

Zonder schriftelijke toestemming van LARGO Villas is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.