Vakantiepark Dishoek
Home > Vakantie Dishoek > Vakantiepark Dishoek

Vakantiepark Dishoek

Noordzee Résidence Dishoek is de ideale vakantiebestemming als u opzoek bent naar een vakantie aan de kust. Noordzee Résidence Dishoek is een kleinschalig luxe vakantiepark in Dishoek in de provincie Zeeland. Het bungalowpark in Dishoek ligt direct onderaan de duinen waardoor u zo vanuit uw vakantiewoning het strand op kunt lopen. Daarnaast is het vakantiepark dankzij haar centrale ligging de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes en activiteiten. Steden zoals Middelburg en Vlissingen liggen om de hoek en op korte afstand van het park bevinden zich diverse toeristische badplaatsen zoals Domburg en Oostkapelle. Historische bezienswaardigheden, gezellige steden en een prachtige natuur zijn de ingrediënten die Zeeland te bieden heeft. En met een luxe verblijf op Noordzee Résidence Dishoek beleeft u de ultieme vakantie aan de Zeeuwse kust.

Zeeuwse stranden

Wie een vakantie boekt op vakantieparken in Dishoek en Zeeland, komt meestal voor de mooie stranden. En dat is niet zo gek. De stranden van Dishoek zijn al meermaals bekroond met de internationale Blauwe Vlag. Dit betekent dat het zeewater een uitstekende kwaliteit heeft om te zwemmen en dat de stranden tot de schoonste van Nederland behoren. Daarnaast staat het strand van Dishoek bekend om haar karakteristieke paalhoofden, rustige sfeer en ideale ligging op het zuiden. Bovendien heeft Zeeland de meeste zonuren van Nederland. Dat is een prima basis voor een heerlijke strandvakantie!

Vakantieparken in Dishoek

Als u opzoek bent naar vakantieparken in Dishoek, dan komt u al snel bij Noordzee Résidence Dishoek uit. Ons bungalowpark is voorzien van vrijstaande villa's en ruime appartementen. De woningen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien, iets wat u niet op elk vakantiepark verwacht. Zo vindt u er een vaatwasser, combimagnetron en Nespresso-apparaat. Daarnaast zitten opgemaakte bedden, eindschoonmaak, koffie/thee-pakket, keukenlinnen en een Ritualspakketje bij de prijs inbegrepen. Daarnaast bevat ons park diverse horecafaciliteiten. We hebben een à la carte restaurant, Fish&Chips voor de snelle hap of verse visproducten, een ijssalon en natuurlijk een shop voor vergeten boodschappen. Zo heeft u alle luxe om u heen om ontspannen vakantie te kunnen vieren.

Omgeving van Dishoek

Dishoek is een ideale plaats voor rustzoekers en wandelaars. Dishoek ligt in een bosrijke omgeving, direct onderaan de duinen van het mooie Zeeuwse strand. Maar de ligging van ons vakantiepark in Dishoek is mooi centraal waardoor er ook genoeg te beleven valt. U bent slechts op korte afstand van steden zoals Middelburg en Vlissingen en de toeristische badplaatsen Domburg en Oostkapelle liggen ook nabij. Hier vindt u gezellige weekmarkten en leuke cafeetjes en winkeltjes. Ook in Middelburg is het goed shoppen of juist lekker cultuur snuiven. En is het wat minder weer? Dan kunt u in de buurt ook naar de bioscoop of een potje bowlen. Kortom, de ideale vakantiebestemming aan de kust!