Residence Dishoek | Routeschrijving
Home > Vakantie Zeeland

Vakantie Zeeland

OP VAKANTIE IN ZEELAND

Zin om helemaal tot rust te komen? Ga dan op Zeeland vakantie naar Dishoek, dit Zeeuwse kustdorpje is omgeven met prachtige natuur. Tijdens uw vakantie Zeeland kunt geweldige wandeling of een fietstocht maken door de duinen en bossen van Dishoek. Tijdens deze ontspannende wandel- of fietstocht komt u verschillende mooie boomgaarden en dorpjes tegen. Résidence Dishoek is gelegen onderaan de duinen, u kunt dus genieten van een luxe vakantie Zeeland op loopafstand van het strand. Dit is ideaal als u een dagje lekker wilt uitwaaien op het strand. Terwijl u lekker ligt te zonnen kunnen ook de kinderen zich prima vermaken, op het strand kunnen ze namelijk veilig zwemmen, schelpen zoeken, zandkastelen bouwen en ga zo maar door.

DAGEJE UIT IN DE OMGEVING

Tijdens uw vakantie zeeland is er ook in de omgeving van Dishoek genoeg te beleven. Zo kunt u een leuke dag beleven in een van de dorpjes in de omgeving; Zoutelande, Domburg of Veere. Komt u tijdens uw vakanties in Zeeland graag meer te weten over Zeeland? Ga dan gezellig met het hele gezin naar het Zeeuws museum in Middelburg, hier leert u meer over de geschiedenis van Zeeland.

NOORDZEE RÉSIDENCE DISHOEK

Ziet u een vakantie in Zeeland al helemaal zitten maar mist u alleen nog een verblijfplaats? Noordzee Résidence Dishoek is een prachtig vakantiepark met luxe vakantiehuizen in jaren 30’architectuur. Wij bieden verschillende luxe vrijstaande villa’s en appartementen aan voor verschillende gezelschappen bekijk al onze accommodaties.