Ferienpark Dishoek | Der Park
Home > Vakantie Zeeland > Vakantiepark Zeeland

Vakantiepark Zeeland

Opzoek naar het ultieme vakantiepark in Zeeland? Dan bent u bij Résidence Dishoek aan het juiste adres! Op dit mooie vakantiepark gelegen in het prachtige Zeeland kunt u geheel tot rust komen en optimaal genieten van uw welverdiende vakantie!

VAKANTIEPARK ZEELAND

Maak van uw vakantie uw droomvakantie op het luxe vakantiepark Zeeland Résidence Dishoek. Dit prachtige vakantiepark is gelegen in het dorpje Dishoek onder aan de duinen aan de westkant van Walcheren in de Zeeuwse gemeente Veere. Het dorpje ligt tussen Zoutelande en Vlissingen en is voor vele toeristen de ultieme vakantiebestemming.

STRAND

Het villapark Zeeland is omgeven met de mooiste zuiderstranden van Nederland. Op deze prachtige stranden kunt u heerlijk uitwaaien tijdens een prachtige strandwandeling, of lekker zonnen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, de kinderen kunnen veilig zwemmen, schelpen en garnalen zoeken, vliegeren, zandkastelen bouwen en nog veel meer! Geniet na of tijdens een lekker dagje strand op een strandpaviljoen van een heerlijk hapje en drankje om hierna weer lekker terug te keren naar het luxe vakantiepark Zeeland, Résidence Dishoek.

OMGEVING

Ga er tijdens uw vakantie in Dishoek eens op uit en maak een mooie wandel- of fietstocht over de duinen of door de groene omliggende polder. Hier vindt u monumentale boerderijen, welen en mantelingen. Ook is er een wandelpad dat vrijwel zonder onderbrekingen van Zoutelande naar Vlissingen lijdt.

DORPJES

Tijdens uw vakantie op het Zeeland villapark kunt de badplaatsen Domburg of Oostkapelle bezoeken, in deze dorpjes kunt u de verschillende cafeetjes en winkeltjes bezoeken. Domburg is een kustplaats sinds de 19e eeuw en een dorp van kunstenaars. Domburg is bekend vanwege de heldere hemel en helend zeewater. U kunt kiezen voor een wandeling als de Mondriaan route, zo komt u te weten waarom Mondriaan Domburg uitkoos als zijn inspiratie. In Oostkapelle hangt een ontspannen sfeer. Bezoek de gezellige terrasjes en cafeetjes om lekker te ontspannen tijdens een hapje en een drankje. Tijdens te zomermaanden is er in Oostkapelle een toeristenmarkt deze is zeker de moeite om te bezoeken! Na een dag op pad geweest te zijn kunt uitrusten in het Zeeland vakantiepark en opladen voor een nieuwe dag in Zeeland vol avontuur!

FACILITEITEN

Niet alleen de omgeving van Résidence Dishoek is adembenemend, het vakantiepark zeeland zelf ook! Op ons vakantiepark kunt u verblijven in een van onze luxueuze villa's of appartementen, deze zijn van alle gemakken voorzien. Op het vakantiepark kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die Résidence Dishoek te bieden heeft. Zo kunt u genieten in ons à la carte restaurant of lekker tot rust komen in onze lounge met een heerlijk ijsje uit de ijssalon in uw hand. Verder bevindt Résidence Dishoek zich op 300 m van het strand, u kunt dus op elk moment besluiten heerlijk te gaan uitwaaien op het strand.