Residence Dishoek | Contact
Home > Zeeland > Vakantiehuizen Zeeland

Vakantiehuizen Zeeland

Geniet tot het uiterste van uw vakantie in Zeeland op het luxe vakantiepark Résidence Dishoek! Het villapark Résidence Dishoek bestaat uit de luxste vakantiehuizen zeeland gelegen op een prachtige locatie. Résidence Dishoek ligt in het kustdorpje Dishoek omringt door prachtige natuur en adembenemende stranden.

LUXE VAKANTIEHUIZEN ZEELAND

Kom naar Résidence Dishoek, het ideale vakantiepark voor jong en oud! Geniet van uw vakantie in een van de luxe vakantiehuizen in zeeland, geschikt voor 4 tot 9 personen. Kom gezellig genieten van de luxe en rust die het vakantiepark te bieden heeft met de gehele familie. De luxe vakantiehuizen in zeeland zijn voorzien van alle gemakken. Zo zijn alle villa’s voorzien van een was- machine en droger, magnetron, vaatwasser en gratis WiFi. Ook vindt u in verschillende zeeland vakantiehuizen een sauna, ligbad en/of de badkamer beneden. Verder kunt u in verschillende villa’s lekker koken in uw buitenkeuken en tot in de late uurtjes van het mooie weer genieten op het balkon of op uw (overdekt)terras. Voor alle dierenliefhebbers onder ons is het goed om te weten dat ook uw trouwe viervoeter in vele van onze luxe vakantiehuizen zeeland hartelijk welkom is!

HET PARK

In Dishoek en omgeving is genoeg te beleven maar dit geldt ook zeker voor het park zelf! Zo kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die op het park worden aangeboden. Zo zijn er verschillende eetgelegenheden, een strand op loopafstand, een minimarkt en een gezellige lounge.